Oldal kiválasztása

Szeretettel meghívunk minden diákot, kollégát, érdeklődőt a Lovassy László Gimnázium Open Circle fakultatív hittanos csoportjának adventi elmélkedéseire. Az idei adventben három üzenettel készültünk, melyeket az iskola honlapján megjelenő linkekről lehet elérni. 

Harmadik előadónk Várszegi Asztrik bencés atya Pannonhalmáról
 
Asztrik atya szeretettel fogadta meghívásunkat a Lovassy László Gimnáziumba. A járványügyi helyzet miatt azonban erre nem kerülhetett sor. Készségesen válaszolt az Open Circle hittanosok által feltett kérdésekre. Köszönjük a felvétel elkészítését a PBG Stúdiónak!

Második vendégünk Baán Izsák perjel, akivel Varró Szilvia készített Adventi interjút. A beszélgetést Izsák atya engedélyével tesszük közzé. Terveink között szerepel, hogy meglátogassuk a Bakonybéli Szent Mauríciusz Monostort a nyár folyamán, ezért kértük fel Őt, hogy ossza meg gondolatait velünk.

Iskolánkban 2018 októbere óta működik Barnai Brigitta CJ szerzetesnővér vezetésével az Open Circle-Nyitott Kör fakultatív lelkiségi szakkör. 2020. januárjától Brigitta nővért súlyos betegsége miatt Tátrainé Radics Rita tanárnő helyettesíti. A youtube csatorna elindítása a közösen folytatott munka eredménye. A jövőben is tervezik, hogy időről-időre meghívnak egy-egy előadót, akik megosztják gondolataikat velünk.
Share This