Hivatalos közlemények

Sztrájk – április 24.

Tisztelt Szülők!

A Lovassy László Gimnáziumban 2023. április 24-én hétfőn várhatóan 29 pedagógus vesz részt 1-1 órás sztrájkban. Az intézményben a tanítási napot megtartjuk. Összességében várhatóan 14 tanóra marad el, ezektől eltekintve a tanítás az órarend szerinti tanórákkal zajlik. A diákok a hétfői órarendjük változását a KRÉTA rendszerben követhetik. A lyukasórás diákok a tanév elején a KRÉTA rendszerben rögzített szülői engedéllyel elhagyhatják az iskola épületét, kérem erről gyermekükkel egyeztetni szíveskedjenek. Az épületben maradókat arra kérjük, hogy az iskolai könyvtárban, illetve a 2. tanórában a könyvtárban és a fizika előadóban tartózkodjanak, ezeken a helyeken az iskola a sztrájk ideje alatt felügyeletet biztosít. A 12. évfolyamnak a sztrájk miatt elmaradó tanórája nem lesz.

Üdvözlettel:

Schultz Zoltán
intézményvezető

Sztrájk – 2023. március 16.

Tisztelt Szülők!

A Lovassy László Gimnáziumban 2023. március 16-án csütörtökön várhatóan 27 pedagógus vesz részt 1-1 órás sztrájkban. Az intézményben az adott napon a tanítási napot megtartjuk. Összességében várhatóan 10 tanóra marad el, ezektől eltekintve a tanítás az órarend szerinti tanórákkal zajlik. A diákok a csütörtöki órarendjük változását a KRÉTA rendszerben követhetik. A lyukasórás diákok a tanév elején a KRÉTA rendszerben rögzített szülői engedéllyel elhagyhatják az iskola épületét, kérem erről gyermekükkel egyeztetni szíveskedjenek. Az épületben maradókat arra kérjük, hogy az iskolai könyvtárban, illetve a 4. tanórában a könyvtárban és a fizika előadóban tartózkodjanak, ezeken a helyeken az iskola a sztrájk ideje alatt felügyeletet biztosít. A 12. évfolyamnak a sztrájk miatt elmaradó tanórája nem lesz.

Üdvözlettel:

Schultz Zoltán
intézményvezető

Sztrájk – 2023. január 31.

Tisztelt Szülők!

A Lovassy László Gimnáziumban 2023. január 31-én kedden a 3. tanórában várhatóan 33 pedagógus vesz részt sztrájkban. Az intézményben az adott napon a tanítási napot megtartjuk, a 3. órától eltekintve az órarend szerinti tanórákkal. A diákok a keddi órarendjük változását a KRÉTA rendszerben követhetik. A lyukasórás diákok a tanév elején a KRÉTA rendszerben rögzített szülői engedéllyel elhagyhatják az iskola épületét, kérem erről gyermekükkel egyeztetni szíveskedjenek. Az épületben maradókat arra kérjük, hogy a 9/Ny évfolyamosok a 208-as tanteremben, a 9. évfolyamosok a könyvtárban, a 11. évfolyamosok a 202-es tanteremben tartózkodjanak, ezeken a helyeken az iskola a sztrájk ideje alatt felügyeletet biztosít. A 10. és 12. évfolyamnak a sztrájk miatt elmaradó tanórája várhatóan nem lesz.

Üdvözlettel:

Schultz Zoltán
intézményvezető

Sztrájk – 2022. december 8.

Tisztelt Szülők!

A Lovassy László Gimnáziumban 2022. december 8-án csütörtökön a 2. tanórában várhatóan 40-nél több pedagógus vesz részt sztrájkban. Az intézményben az adott napon a tanítási napot megtartjuk, a 2. órától eltekintve az órarend szerinti tanórákkal. A diákok a csütörtöki órarendjük változását a KRÉTA rendszerben követhetik. A lyukasórás diákok a tanév elején a KRÉTA rendszerben rögzített szülői engedéllyel elhagyhatják az iskola épületét, az épületben maradókat arra kérjük, hogy a tanórára kijelölt tantermekben tartózkodjanak. Az intézményvezetés a felügyeletet biztosítja.

Üdvözlettel:

Schultz Zoltán
intézményvezető

Sztrájk – 2022. november 18.

Tisztelt Szülők!

A Lovassy László Gimnáziumban 2022. november 18-án pénteken várhatóan 12 pedagógus vesz részt sztrájkban. Az intézményben az adott napon a tanítási napot megtartjuk. Az iskola a még elégséges szolgáltatást a jogszabályoknak megfelelően biztosítja. A diákok a pénteki órarendjük változását a KRÉTA rendszerben követhetik. A sztrájk miatt elmaradó órák száma várhatóan nagyon alacsony lesz.

Üdvözlettel:

Schultz Zoltán
intézményvezető

Sztrájk – 2022. október 27.

Tisztelt Szülők!

A Lovassy László Gimnáziumban 2022. október 27-én csütörtökön várhatóan 9 pedagógus vesz részt sztrájkban. Az intézményben az adott napon a tanítási napot megtartjuk. Az iskola a még elégséges szolgáltatást a jogszabályoknak megfelelően biztosítja. A diákok a csütörtöki órarendjük változását a KRÉTA rendszerben követhetik. A sztrájk miatt elmaradó órák száma várhatóan nagyon alacsony lesz.

Üdvözlettel:

Schultz Zoltán
intézményvezető

Iskolai rendezvénynaptár módosítása

Tisztelt Szülők!
Kedves Diákok!

A tanév rendje rendelet változása miatt az iskolánk éves rendezvénynaptárában is változások lesznek.

Ezek a következők:

  • A tanév utolsó tanítási napja 2023. június 16. (péntek).
  • A tanév rendje rendelet szerinti őszi szünet elmarad.
  • A téli szünet 2022. december 22-től 2023. január 8-ig tart. A szünet utáni első tanítási nap 2023. január 9. (hétfő).
  • 2022. november 2-án, 3-án és 4-én (szerda, csütörtök, péntek) tanítás nélküli munkanapok lesznek, a diákoknak nem kell iskolába jönniük.
  • 2023. január 23-án (hétfő), 2023. április 12-én (szerdán) és 2023. május 10-én (szerdán) az eredeti terveinktől eltérően tanítási napok lesznek.

A módosított rendezvénynaptár egységes szerkezetben az iskolai honlapon lesz elérhető a következő menüpontban: http://web.lovassy.hu/az-iskola-jelene/rendezvenynaptar-2022/

Üdvözlettel:

Schultz Zoltán
intézményvezető

Sztrájk – 2022. október 14.

Tisztelt Szülők!

A Lovassy László Gimnáziumban 2022. október 14-én pénteken várhatóan 33 pedagógus vesz részt sztrájkban. Az intézményben az adott napon a tanítási napot megtartjuk. Az iskola a még elégséges szolgáltatást a jogszabályoknak megfelelően biztosítja. A 12. évfolyam diákjai számára a kötelező érettségi tárgyak tekintetében a felkészítési óraszám 100 %-át, míg a többi évfolyamon és a 12. évfolyam többi tantárgyát tekintve a megtartandó órák legalább 50%-át biztosítjuk.  A diákok a sztrájkkal érintett időszakban megtartott tanórák tervezett beosztását a KRÉTA felületen október 13-án csütörtökön 12 óráig megismerhetik. Az elmaradó tanórák (lyukas órák) ideje alatt a tanulók az Önök tanév eleji nyilatkozatának megfelelően elhagyhatják az iskola területét (igen nyilatkozat) vagy a könyvtárban biztosítunk számukra felügyeletet (nem nyilatkozat, vagy elmaradt nyilatkozat). Kérem, a nyilatkozat tartalmát gyermekükkel tisztázzák. Együttműködő segítségüket köszönöm!

Üdvözlettel:

Schultz Zoltán

intézményvezető

Sztrájk – 2022. október 5.

Tisztelt Szülők!

A Lovassy László Gimnáziumban 2022. október 5-én várhatóan 20 pedagógus vesz részt sztrájkban. Az érintett tanórák a 0. óra (gyógytestnevelés), valamint az 1. és 2. tanóra. Az intézményben az adott napon normál tanítási nap lesz. Az intézmény a még elégséges szolgáltatást a jogszabályoknak megfelelően biztosítja. A diákok a sztrájkkal érintett időszakban megtartott tanórák tervezett beosztását a KRÉTA felületen a mai napon 14.00 órától elérhetik. A 3. órától kezdőden a tanítás az eredeti órarendnek megfelelően folytatódik.

Üdvözlettel:

Schultz Zoltán

intézményvezető

Nyári ügyelet az iskolában – 2022

Iskolánkban a hivatalos ügyek intézése a nyári szünetben a következő (kéthetente szerdai) napokon lehetséges:

június 29. 
9-13 óráig
vezetői ügyelet: 
Németh Gabriella, Schultz Zoltán, Pálffy Zoltán
július 13. 
9-13 óráig
vezetői ügyelet: 
Pálffy Zoltán
július 27.
9-13 óráig
vezetői ügyelet: 
Németh GAbriella
augusztus 10.
9-13 óráig 
vezetői ügyelet:
Schultz Zoltán
augusztus 24. 
9-13 óráig
vezetői ügyelet: 
Németh Gabriella, Schultz Zoltán, Pálffy Zoltán

A bejegyzés kiemelt képe a PixyBay-ről származik.

Share This