Oldal kiválasztása

2022. szeptember 25. és október 2. között az Erasmus+ program keretében 5 tanár és 5 diák utazhatott a Franciország-i Valenciennes-be tanulmányútra.

Az iskola DÖK vezetői, Lakatos Janka és Tardos Luca mellett, a DÖK által meghirdetett pályázat nyertesei: Csizmazia Márton, Horváth Zsófia és Mayer Krisztián azzal a feladattal indultak a tanulmányútra, hogy megfigyeljék a fogadó iskola diákönkormányzatának tevékenységét, és eszmét cseréljenek a francia diáktársakkal a diákönkormányzati munka hasonlóságairól és különbségeiről a két iskolában, illetve országban. A diákok kísérőtanára Ériné Kismárton Renáta tanárnő volt.

Rajtuk kívül még négy tanár vett részt a programban: György-Gyarmathy Andrea, Király Viktor, Korbacsics Ildikó és Szűcs Krisztina. A tanárok részben a saját szakterületükön szereztek hasznos nemzetközi tapasztalatokat, részben a további együttműködés lehetőségeit térképezték fel.

Minden résztvevő egyetértett azzal, hogy egy nagyon mozgalmas, fárasztó, hasznos és izgalmas hetet tölthettek együtt, ami mindenkit maradandó élményekkel gazdagított.

A diákok magyar nyelvű beszámolóját, illetve Ériné Kismárton Renáta tanárnő angol nyelvű értékelését az úton készült képekkel együtt mellékelve találják.

Share This