Oldal kiválasztása

2022. november 13. és 19. között a 10.D angolosai és még több diák fogadták a 15 főből álló francia Erasmus-os csoportot. A Lycée de l’Escaut diákjai Valenciennes-ből érkeztek hozzánk, és a hét folyamán több angol- és franciaórán tanulhattak a magyar iskolarendszerről és a helyi szokásokról.

Az első nap ismerkedéssel telt, majd délután a 9.Ny/D osztály angolos csoportja játékos kincskeresésre vitte őket hogy megismerjék Veszprémet.

Kedden délután a projekt keretein belül idegenvezetésen vettek részt, ahol a városban folyó EKF projektes felújításokat mutatták be nekik.

Szerdán a 10.D angolos csoportja kíséretében Budapestre látogattak, ahol megtekintették a város nevezetességeit, és kipróbálhatták a helyi jellegezetességeket.

A csütörtök délutánt Balatonfüreden a Tagore sétányon töltötték, majd közös bowlingozáson vettek részt.

Pénteken a projekt lezárásával foglalkoztak, aminek bemutatóját délután 4 órától kezdődően tekinthették meg az érdeklődők a könyvtár előtti térben.

Köszönjük a szervezést Ériné Kismárton Renáta tanárnőnek, valamint György-Gyarmathy Andrea, Dr. Füléné Pió Gabriella és Szűcs Krisztina tanárnők és a fogadó családok közreműködését.

 

Share This