Oldal kiválasztása

A szóbeli felvételik a hagyományos rendben, a járványügyi intézkedések betartásával 2021. február 23-án és 24-én 14.00 órától kerülnek megtartásra. A szóbelik időpontja február 17-től (szerda) lesz lekérdezhető az iskolai honlapon, a jelentkezési lapok beérkezése és feldolgozása után, folyamatosan frissítve. A szóbeli időpontjáról postai értesítést nem küldünk.

Kérjük, minden diák a számára megjelölt időpontban érkezzen az iskola megadott bejáratához – angol nyelv esetén a főbejárat, német nyelv esetén az iskola parkolója felöli bejárat.

Kérjük, kerüljék az iskola bejáratainál a csoportosulást, a szülők, kísérők a diákokat az iskola területén kívül várják meg.

Az épületbe történő belépéskor a testhőmérsékletet ellenőrizzük, kérjük a kézfertőtlenítő használatát. A szóbeli felvételin csak az a diák vehet részt, akinek a testhőmérséklete nem haladja meg az országos tisztifőorvos által meghatározott értéket (37,8°C).

A bejáratoknál a kollégák segítséget nyújtanak a tanterem megtalálásában.

A közösségi terekben és mosdókban a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése kötelező. A szóbeli vizsga alatt a tanteremben is kérjük a maszk használatát.

Kérjük, a szóbeli után mindenki hagyja az iskola épületét.

A szóbeli vizsgákkal kapcsolatos rövid leírás itt érhető el.

Üdvözlettel:

Schultz Zoltán
intézményvezető

Share This