Oldal kiválasztása

A vízi vándortábor helyszíne

Alsó-Duna
Paks-Fajsz-Gemenc-Pörböly-Baja (Gemenci erdő)

A tábor ideje

2022. július 22. – 2022. július 28. 
7 NAP 6 ÉJSZAKA

A vízivándortábor szolgáltatás tartalma

A táborozás biztonságos és élményeket adó lebonyolítása mellett:

  • Hajózási Szabályzatnak megfelelő túrafelszerelés biztosítása. HAJÓ: (elsősorban négy személyes túrakenuk),  lapát, mentőmellény, a hajó kötelező tartozékait tartalmazó egységcsomag, kiépített sátortábor (sátor fekhellyel, közösségi helyiség, hideg-meleg vizes zuhany, WC, étkező helyiség).
  • A megérkezés napján a vacsorától (érkezéskor italt és gyümölcsöt kapnak a résztvevők) a hazautazás napjának reggeléig (az utazás időtartamára hideg csomagot biztosítunk) napi háromszori étkezés, szakképzett túravezetők, a vízi programok alatt orvosi ügyelet.
  • A csomagok szállítása a táborhelyek között.
  • Résztvevőnként 1 db vízivándor feliratú póló. Információs anyag a túraútvonalról és a programokról (elérhető elektronikusan mobil alkalmazás segítségével is).
  • Kísérő programok, a helyi nevezetességek felkeresése.

Pakstól-Bajáig, a dél-dunai túra egy igazi időutazás! A jelenkor modernebb elemeitől átutazhattok a történelmi színterekig egy gyönyörű természetvédelmi területen át.

A tábor díja

36.000 Ft/fő    +  6.000 Ft útiköltség!

Jelentkezés

Személyesen a túra szervezőjénél, György-Gyarmathy Andrea tanárnőnél, 15.000 Ft előleg és a linken található aláírt nyilatkozat leadásával!

Jelentkezési határidő: 2022. március 28. (hétfő)

Share This