Oldal kiválasztása

HELYSZÍN:

Dunakanyar
Esztergom – Dömös – Szentendre – Budapest (Római-part)

A TÁBOR IDEJE:

2023. június 30. – 2023. július 06. – 7 NAP 6 ÉJSZAKA

A vizivándortábor szolgáltatás tartalma

A táborozás biztonságos és élményeket adó lebonyolítása mellett:
Hajózási Szabályzatnak megfelelő túrafelszerelés biztosítása. HAJÓ: (elsősorban négy személyes túrakenuk),  lapát, mentőmellény, a hajó kötelező tartozékait tartalmazó egységcsomag, kiépített sátortábor (sátor fekhellyel, közösségi helyiség, hideg-meleg vizes zuhany, WC, étkező helyiség). A megérkezés napján a vacsorától (érkezéskor italt és gyümölcsöt kapnak a résztvevők) a hazautazás napjának reggeléig (az utazás időtartamára hideg csomagot biztosítunk) napi háromszori étkezés, szakképzett túravezetők, a vízi programok alatt orvosi ügyelet. Résztvevőnként 1 db vízivándor feliratú póló. Információs anyag a túraútvonalról és a programokról (elérhető elektronikusan mobil alkalmazás segítségével is). Kísérő programok, a helyi nevezetességek felkeresése.

Magyarország egyik legszebb régiója a Dunakanyar: természeti szépségek, történelmi látnivalók, izgalmas kalandozások várnak az idelátogatóra. A folyó ezen a szakaszon a Börzsöny és a Pilis között kanyarog, a vízen haladva mutatkozik meg leginkább a táj varázslatos szépsége. Az Esztergomtól a Római-partig tartó túra során minden táborhelyen két napot tölt a csapat, így marad idő egy könnyed gyalogtúra keretében meglátogatni az Esztergomi Bazilikát, bejárni a Rám-szakadékot, vagy a Vadálló-kövek mentén haladva feljutni a Pilis egyik legszebb pontjára, a Prédikálószékre.

A TÁBOR DÍJA:                    

43.000 Ft/fő +  7000Ft útiköltség!

JELENTKEZÉS:

Személyesen a túra szervezőjénél, György-Gyarmathy Andrea tanárnőnél, 20.000 Ft előleg és a linken található aláírt nyilatkozat leadásával!

Share This