Oldal kiválasztása

Az őszi szünetben két lovassys csoporttal, összesen 66 diákkal és 6 tanárral Londonban jártunk.

Hol esős, hol napsütéses időben volt alkalmunk megismerkedni a város nevezetességeivel: többek között megnéztük a St James Park, a Piccadilly Circus, a Buckingham-palota, a Trafalgar tér, a Downing utca 10., a Tower-híd, a Szent Pál Székesegyház, Greenwich, a Hyde Park és az Albert-emlékmű környékét; felültünk a London Eye-ra, bementünk a Tower, a British Múzeum, a M. Tussauds panoptikum és a Természettudományi Múzeum épületébe;  körülnéztünk a Cutty Sark hajón; egy napot pedig a híres egyetemi városban, Cambridge-ben töltöttünk. Mivel családoknál szálltunk meg, közelebbi bepillantást nyertünk a londoni emberek hétköznapi életébe és naponta használtuk az angoltudásunkat is.

Sok mindent láttunk, sok mindent tanultunk – ízelítőül álljon itt egy fényképválogatás a sok ezer képből; illetve egy 13+1 kérdéses kvíz azoknak, akik szeretnék letesztelni, hogy tudják-e azt, amit mi már tudunk.

Köszönjük a szervezést a Challenge Hungary Kft. munkatársainak; az izgalmas történeteket és a napi programok színvonalas lebonyolítását Bence Balázs és Gyuricza Péter idegenvezetőknek; az út iskolai megszervezését Bana Márta tanárnőnek; a 2. csoport tanári vezetését Barabás Szilvia tanárnőnek; valamint köszönet Dr. Ertli Tímea, Báder Anikó, Szücs Krisztina tanárnőknek és Katanics Sándor tanár úrnak azért, hogy jelenlétükkel lehetővé tették az út gördülékeny megvalósulását.

Share This