Oldal kiválasztása

Szeptember 10-én délután a Lovassy Alapítvány a Jövőért anyagi támogatásával megújult fizikaszertár jelképes átadásaként a fizika munkaközösség tagjai kísérletek bemutatásával egybekötött szertárbemutatást tartottak iskolánk tanári közössége számára.

A nyár folyamán szertárunk nagyon rossz állapotú, és kis tároló-kapacitású bútorzatának, és a fizika előadó asztalának teljes cseréjére került sor. Az új, igényes, üveges ajtajú bútorok a szertár mindkét falát annak teljes terjedelmében kitöltik. A mosogató mérete, a konnektorok elhelyezése, a lámpák átrakása most jobban alkalmazkodik a szertárban folyó munka igényeihez.

A bútorok kivitelezését az Árkossy Bútor Kft. végezte. A fizika munkaközösség tagjai az eszközök rendezésével dolgoztak sokat. Köszönjük azon régi diákjainknak az adományát, akik az alapítvány javára tett komoly felajánlásukkal ezért a felújításért, és így a színvonalas természettudományos oktatás fenntarthatóságáért sokat tettek. Bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk a segítségükre!

Share This