Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülő!

A 2020/2021-es tanévben szükséges intézményi tankönyvlistát intézményünk elkészítette.

A tankönyvlista alapján minden jelenlegi, nem végzős diáknak személyre szólóan összeállítottuk a 2020/2021-es tankönyvcsomagját, melynek jóváhagyását Önnek kell megtennie. Ezért kérem, az alábbi leírás alapján, gyermekével együtt az ellenőrzését és jóvágyást 2020. április 16-ig tegyék meg.

A tankönyvlistát az iskola honlapján az Iskola jelene > Dokumentumok > Tankönyvlista a 2020/2021-es tanévre útvonalon érheti el vagy ide kattintva töltheti le.

A fenti dokumentumot gyermekével tekintsék át a következők figyelembevételével:

 • Az osztály oszlopban a következő tanévi osztályokat tüntettük fel (ha a gyermeke most a 10.A osztályba jár, akkor a 11.A-s tankönyveket kell áttekinteni).
 • Ha a megjegyzés oszlopban az szerepel, hogy Mindenkinek, akkor annak a tankönyvnek gyermeke tankönyvrendelésében szerepelnie kell.
 • Ha a megjegyzés rovatban tanár-, vagy tantárgyspecifikus szöveg szerepel, akkor az ott szereplő szöveg alapján tudják eldönteni, hogy a gyermek tankönyvrendelésében a könyvnek benne kell-e lennie, vagy sem.
 • Kilencedikben kémia tantárgyból az NT-17141-es tankönyvet rendeljük. (frissítve: 2020.04.20.)
 • Tizedikben kémia tantárgyból iskolai szinten könyvet nem rendelünk. Itt könyvtári példányokkal oldjuk meg a diákok tankönyvellátását.
 • Kilencedikben biológia tantárgyból jelenleg nem létezik rendelhető tankönyv. Ha megjelenik a tankönyvjegyzéken ilyen könyv, mindenki számára meg fogjuk rendelni.
 • Kilencedikben a magyar nyelv tantárgyból jelenleg nincs fenn a tankönyvjegyzéken a tankönyvhöz tartozó munkafüzet. Ha megjelenik a tankönyvjegyzéken, mindenki számára meg fogjuk a munkafüzetet is rendelni.

A jóváhagyás menete:

 1. Lépjen be a https://szuloifelulet.kello.hu/ oldalon a Belépés diák adatokkal részen a Település (Veszprém) és az Iskola neve (Lovassy László Gimnázium) valamint a gyermeke oktatási azonosítójának (diákigazolványon szereplő 7-tel kezdődő 11 jegyű szám) megadásával.
 2. Fogadja el a Nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez történő hozzájárulásról rész mindkét pontját. (Adatkezelés illetve Általános Szerződési Feltételek)
 3. Ezt követően a jobb felső sarokban látja gyermekének nevét és oktatási azonosítóját.
 4. Válassza ki a fekete menürészen a Diák rendelései menüpontot és kattintson a Részletek-re.
 5. Tekintse végig a tankönyvek listáját, melyben azok a tankönyvek szerepelnek csak, melyeket személyre szabottan beállítottunk a fenti lista alapján gyermekének. Mivel közel 500 diák egyéni rendelését kellett rögzítenünk, így kérjük, valóban tételesen nézzék át: a szükséges könyvek szerepelnek-e a listában.
 6. Ha minden rendben, akkor a Mindet jóváhagy kijelölésével és az oldal alján lévő Jóváhagyás gomb megnyomásával véglegesítse a rendelést.
 7. Ha bármilyen problémát észlel, akkor a palffyzoltan@mail.lovassy.hu címre írt levélben részletezze azt és mielőbb igyekszünk orvosolni a problémát.

Felhívom a figyelmét, hogy a 2020/2021-es tanévtől minden lovassys diák térítésmentes lett, azaz fizetési kötelezettségük a tankönyvek beszerzésével nem lesz.

Segítő munkájukat előre is köszönöm!

Schultz Zoltán
intézményvezető

Share This